Home
» More at novinite.com
Latest in Services - Health
date  |  alphabet  |  hits
Еликсири - Магазин Здраве Пловдив - продукти на билкова основа
За контакти: Красимир Монев GSM: 0898569387 Адрес: гр. Пловдив, ул. Антон Безеншек 4 Магазин ''Здраве'' - Еликсири - продукти на билкова основа, екстракти от български билки, предназначени за различни заболявания - имунна система, сърдечно-съдова, бъбречни заболявания, ракови, костно-ставни, вируси, диабет, белодробни и др. ИЗЦЯЛО НАТУРАЛНИ ЕКСТРАКТИ! В магазина може да ви бъде извършен преглед за всякакви болести, чрез биоскенер. Създател е акад. инж. химик Н. Хлебаров, носител на многобройни международни награди.
Hits: 0
Date: 14 May 2018
Маникюри Плевен
Маникюр с обикновен лак, маникюр с гел лак, педикюр с обикновен лак, педикюр гел лак, ноктопластика с гел, ноктопластика с акрил, арт декорации и рисунки, гел върху естествени нокти
Hits: 0
Date: 14 May 2018
Сондажи за вода Кърджали
Извършваме сондажи за вода в твърди и меки почви и скали,хоризонтални и вертикални сондажи , цените варират според диаметара на сондажа!
Hits: 0
Date: 14 May 2018
Йогалатес София
Преподавам Йогалатес, Пилатес за бременни и Забавна йога за деца. За мен освен здраве и дисциплина, спортът е одухотвореност, баланс, синхрон, добра координация
Hits: 0
Date: 11 May 2018
Сравнение на цените на лекарствата
Сравнение на цените на лекарствата и здравните продукти в аптеките в България. Най-ниските цени на лекарства, здравни продукти и козметика.
Hits: 0
Date: 10 May 2018
Бабино мазенце - билки
Бабино мазенце билки е работилница за домашно приготвени билкови продукти по стари български рецепти. Билките, които ние предлагаме са събирани високо в планината около село Боженци.
Hits: 0
Date: 02 April 2018
Избелващи ленти за зъби Crest Whitestrips
Директен внос на най-ефикасните ленти за избелване на зъби и пасти за избелване на зъби Crest Whitestrips. Доставка за един ден. Може да поръчате през сайта или на ☎ 0877006005
Hits: 0
Date: 20 December 2017
Терапевтичен крем за масажи на билкова основа КАН КРЕМ
Лечебен масажен крем на растителна основа, по рецептата на българските ханове за благоприятно повлияване на проблеми със ставите, мускулите и периферните нерви.
Hits: 0
Date: 22 November 2017
Протонна терапия - новост в лечението на онкологични заболявания
Представяме ви една от най-модерните терапии в областта на онкологията – Терапия с протонни и ядрени атоми (йони) в Италия. Това е най-точният метод за облъчване в света. Той дава възможност да се повлияе на тумори, които не се поддават на лечение с химиотерапия или пък са без възможност за операция, тъй като са разположени в близост до критични органи.
Hits: 0
Date: 26 October 2017
GHoney - пчелни суперхрани и натурална козметика с мед
GHoney е българска компания предлагаща пчелни суперхрани (пчелен мед, пчелен цветен прашец, прополис, пчелен восък), натурална козметика с пчелни продукти - крем и лосион за тяло с мед.
Hits: 0
Date: 19 October 2017
Page 1 from 102  (1014 results)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 »
Latest in Offers
all offers | post offer