Home
» More at novinite.com
Latest in Lifestyle - Restaurants
date  |  alphabet  |  hits
Мебели по поръчка Бургас
Явор 2000 ЕООД проектира и произвежда мебели с широко приложение. Фирмата е с дългогодишен опит в мебелния бранш. Екипът ни е в течение на актуалните тенденции.
Hits: 0
Date: 16 May 2018
Smokini – Гурме Ресторант в Пловдив
За ценители на добрата кухня ресторант Smokini гарантира едно незабравимо кулинарно изживяване. Екзотични ястия, традиционни специалитети и подбрана селекция от вина очакват всички гости на един от най-добрите ресторанти в Пловдив. Smokini е идеалното място за разговори с приятели, романтични вечери или делови срещи. Елате и се уверете сами.
Hits: 0
Date: 27 April 2018
Petrus Ресторант София – Restaurant Sofia
Каним Ви да заповядате в Petru’s – един хубав ресторант в центъра на София, който ще Ви очарова с вкусна храна, приятна обстановка и първокласно обслужване. Менюто, което предлагаме включва ястия от цял свят, съчетаващи в себе си традиционния вкус и красота на различните кухни.
Hits: 0
Date: 03 October 2017
Petru's Ресторант София
Авторски и традиционни рецепти от цял свят в ресторант Petru's. Ресторантът разполага с шест тематични зали, обединени от общо меню. Така всеки в компанията може да избере къде ще го отведе вкусът, независимо от обстановката. А вкусът в Petru's събира целия опит на Петър Янков във виртуозното приготвяне на класически ястия, сготвени с първокласни продукти, по нов и неочакван начин. Едно посещение в Petru's не е достатъчно, защото малките детайли, които съставляват магията на това място, са десетки. Но пътят към всяка мечта започва с една крачка... Заповядайте!
Hits: 0
Date: 15 June 2017
Bianco pizza
Пицария Бианко е второто заведение от Веригата Бианко, наложила се като образец за разнообразно и качествено обслужване. Отговаряйки изцяло на изискванията на всички вас, комплексът включва пицария, кафе, лятна градина и два големи детски къта (вътрешен и външен).
Hits: 0
Date: 13 March 2017
Fiore Catering Best Food
Fiore Catering make the best events in Sofia for good price.
Hits: 207
Date: 16 March 2016
Ресторант МАГИКО СОФИЯ
МАГИКО София е известен със своя вкус към български рецепти и своите хора, които са фенове на храненето и забавлението. Със своята перфектна смесица от традиционност и приветливост, ресторант МАГИКО ще предефинира Вашата представа за това какво представлява добра и здравословна балканска кухня.
Hits: 310
Date: 15 December 2015
Ola Taste of MED - Вкусът на Средиземноморието, вкусът на разнообразието!
Ola Taste of MED – Вкусът на Средиземноморието. Разнообразната храна на съвременния човек. Безкомпромисно качествени и пресни продукти, автентични рецепти, поднесени бързо и с усмивка!
Hits: 456
Date: 22 October 2015
Поръчкови торти - Сладкарница "АТЛАНТ" град Варна
Сладкарница "АТЛАНТ" гр. Варна. Поръчкови Торти, Рула, Пасти. Над 20 години опит в изработка на сладкарски изделия. Тел (089) 861-1975
Hits: 302
Date: 02 September 2015
Заведения във вашия град | Каталог на Заведенията в България
Заведения в България, Заведения София, Заведения Пловдив, Заведения Варна, Заведения Бургас, Заведения Велико Търново, Заведения Русе, Заведения Плевен, Заведения Смолян, Заведения Слънчев Бряг, Заведения Златни Пясъци, Заведения Боровец, Пампорово
Hits: 320
Date: 08 June 2015
Page 1 from 14  (133 results)
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 »
Latest in Offers
all offers | post offer